Mladi srpski fudbaler iz Fiorentine Dušan Vlahović, koji je među prvima bio pozitivan na korona virus, izjavio je da se oseća odlično i apelovao an sve u Srbiji da ostanu kod kuće.

– Trenutno se osećam super, pre svega osećam se odlično. Imao sam te simptome jedan dan, kada sam i odmah otišao u bolnicu. Već poslednjih pet dana nema tempereturu, nikakve simptome, osećam se stvarno odlično. Kada sam saznao da imam koronavirus reagovao sam najnormalnije, bez panike i mislim da svako, ako ne daj Bože čuje tako vest, treba da ostane smiren. Treba imati strpljenja i sve će proći – rekao je Vlahović za televiziju Arena sport.

 

 

On je dodao da će u boraviti u izolaciji još 10 dana, pošto je potrebno 14.

– Već četiri dana sam u kući i mislim da ću moći za 10 dana da normalno izlazim. Ovde je stanje vanredno, i ko nije zdrav i ko jeste u karantinu je.

Mladi golgeter kaže da pažljivo prati situaciju u Srbiji.

– Moj apel je da ostanite kod kuće, budete strpljivi i da će vrlo brzo sve proći. Dosadno jeste, ali mora da prođe. Nadam se da ćemo se svi vratiti u normalu. Ulice su puste, ljudi poštuju sve što im se kaže. Rade samo apoteka i supermarket – kazao je Vlahović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here