OKS i SSS organizuju prikupljanje pomoći

0

 

Prikupljanje pomoći biće organizovano u Olimpijskoj kući (Generala Vasića 5, Beograd) u ponedeljak i utorak (19. i 20. maja) u periodu od 8.30 do 16.30 časova. Sva prikupljena pomoć će u saradnji sa Crvenim krstom Srbije biti usmerena u ugrožena područja.
"Nadamo se da će sportisti, kao i uvek do sada, pružiti primer i podstaći na akciju i ostale građane koji mogu i žele da pomognu onima kojima je pomoć sada neophodna, i da ćemo svi zajedno ublažiti tragediju koja je pogodila naše sunarodnike", piše u apelu OKS.

Sportski savez Srbije je počeo danas akciju prikupljanja pomoći za ugrožene u velikim poplavama u Srbiji. U apelu SSS se pozivaju sve članice te organizacije i klubovi da prikupe sredstva za higijenu, bebi hranu i bebi sokove, pelene, dugotrajno mleko i konzerviranu hranu. Pomoć će se sakupljati svakog od narednih dana u periodu od 14 do 20 sati.

Savetnik predsednika SSS Aleksandra Šoštara, Dane Korica, svakog dana će sa saradnicima isporučivati prikupljenu pomoć u dvoranu na Čukarici i na druga prihvatna mesta, gde je potrebno.

Članovi saveza, klubovi i ljudi dobre volje pomoc mogu doneti u poslovni prostor Softbol saveza Srbije u Spasenovićevoj 12, koji je najbliži prihvatilištu na Čukarici.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here