Približava se kraj septembra i bliži se oktobar. Za neke od znakova horoskopa ovaj mesec će biti obeležen promenama i novim događajima. Ova tri horoskopska znaka mogu da očekuju poboljšanja u određenim sferama života.

Blizanci

Mogu da očekuju niz ekstremnih događaja, ali nikako ne treba da donose užurbane odluke. Treba dobro da razmislite o svemu pre nego što krenete u akciju. Ne brinite i ne paničite jer ćete tokom ovog meseca sve poteškoće brzo prebroditi. Postoji mogućnost da upoznate osobu koja će vam biti velika podrška tokom života i koja će se naći tu kada vam bude najpotrebnije. Krajem, meseca vas očekuje period promene i novih početaka. Budite oprezni na putu 25. i 28. oktobra.

Vage

Mogu da se nadaju ostvarenji nekih velikih želja i snova. Oktobar je idealan mesec za započinjanje novih poduhvata. Moguće je unapređenje na radnom mestu i veći priliv novca kome se niste nadali. Nakon 20. oktobra smeši vam se susret sa osobom koja će vam jako prijati.

Ovan

Mogu da očekuju povoljnu atmosferu na poslu. Iako je do sada bilo trzavica i stresa prourokovanog poslom i kolegama, sada će se situacija smiriti. Takođe vas očekuju povoljni rezultati kada je vaše zdravlje u pitanju. Za vas će ovaj mesec predstavljati ptavu zimsku idilu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime