Foto: Instagram/cukterasslavica
Slavica Ćukteraš

Pevačica Slavica Ćukteraš je otvoreno govorila o burnim dešavanjima iz njenog života koja su obeležila ovu godinu. Takođe, ona je progovorila i o agoniji koju je prošla zbog korona virusa, a ovih dana je istakla da i dalje oseća posledice bolesti. 

Na samom početku dotakla se svog sluha, jer je istakla da ne čuje na levo uho.

“Definitivno neki problem imam sad, da li je zbog korone ili ne ne znam, ali na levo uvo ne čujem. Slabije čujem, to su momenti u pitanju. Sedim sa društvom i ne mogu da pohvatam. Treba da odem kod lekara, ali ne plašim se”, rekla je na samom početku i dodala:

“Kad sam ovu godinu prebrinula sa zdravljem, onda me zabole uvo. Korona mi je oslabila imunitet, i postala sam anemična. Posle dve nedelje od karantina zaglavim u bolnici zbog gnojne agine. Temperatura mi je išla i do 40”.

Slavica se dotakla i bivšeg supruga Vlade Avramova sa kojim se venčala 2016. godine i dobila ćerku Viktoriju. A sada je prošlo godinu dana od njihovog razvoda, ona je otkrila kako joj sada sve to izgleda:

“Prirodno i normalno. Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina. Kad nestane ljubav, nestalo je sve. Zašto bi živeli bez ljubavi, na šta to liči”, priča Ćuktera i dodaje:

“Čini mi se da ja još nisam spremna za novu vezu. Imam udvarače, ali sve mi je to ništa. Nisam raspoložena za takvo nešto. Lepo mi je samoj”.

Slavica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je progovorila o izazovnim fotografijama zbog kojih je naišla na brojne komentare.

“Pišu mi svaki dan: “Sram te bilo majka deteta kako se slika”. Zatucani smo, ali apsolutno me ne interesuje jer nemam nameru da stanem u tome. Dokle god budem zadovoljna sobom iću ću. Srećna sam jer živim život kako ja želim, a ne kako društvo očekuje”, smatra ona.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here