T. Trajković
Na snimanjima po ceo dan: Olga Odanović

Glumica Olga Odanović iskreno je govorila o tome da još uvek nije gledala svoju ćerku Lenku, koja je takođe uplovila u glumačke vode, ali je sigurna da će imati tremu kad je bude videla na sceni ili na ekranu.

– Trenutno nešto snima, ali nemam pojma kako se snašla, nisam sa njom na setu. Mislim da bi ona to bolje mogla da kaže. Znam da ona uživa u tome, da joj predstavlja radost. Pa ako je meni gluma radost sa 60 godina, što njoj da ne bude sa 21 godinu?! Kad je prvi put budem gledala, kao i svaka mama, sigurno ću imati tremu. Naravno, to je ona pozitivna trema – rekla je Olga za “Vesti”.

Istakla je da je za nju porodica mesto na kome pronalazi mir.

– Iako taj mir nekada podrazumeva dosta buke, jer kad smo svi kod kuće tišina nije moguća. Ipak, to je buka u kojoj sasvim uživam. Sada sam na snimanjima po ceo dan. Moja porodica više nije zahtevna u tom smislu da imam obaveze da mora sve da bude skuvano i spremljeno, jer deca više nisu mala. Ali mama uvek nedostaje u kući. Ne mora niko ništa da kaže, ali vidim kako se oni ozare kad dođem kući. Moja Lenka kaže meni: “Ti mama kad dođeš, odmah je neka druga atmosfera. Tata samo nešto piše i ćuti.”

Kažem joj da je to tačno, to je ta ženska energija. Muška energija je nešto drugo – kroz osmeh zaključuje Olga.