Fudbaleri Partizana odigrali su drugu test utakmicu protiv Olimpije u kojoj je pobedu odneo domaći tim.

 

Izabranici Save Miloševića odmerili su snage sa slovenačkom ekipom na stadionu “Stožice” u Ljubljani u kojem je pobedu odneo domaći tim golom iz penala u 77. minutu, precizan je bio Endri Ćekići.

Milosavljević je bio u duelu sa napadačem Olimpije u svom kaznenom prostoru, sudija Obrenović je pokazao da je penal, a Čekići je bio siguran egzekutor, Olimpija vodi 1:0.

Na samom početku meča igrala se igra uglavnom van kaznenih prostora. Nekoliko puta je Ožegović imao šansu, ali nije iskoristio. I Sejdube Suma je imao par prilika, ali se na poluvreme otišlo bez promene rezultata.

U drugom poluvremenu nešto snažnija i ofanzivnija krenula je Olimpija, imali su i oni nekoliko prilika ali je svaki put lopta završavala izvan gola. Na kraju je sudija dosudio penal koji je i doneo pobedu slovenačkom timu.

OLIMPIJA: Nejc Vidmar, Baganak Maki, Boaći Erik, Šme Denis, Tomislav Tomić, Putničanin Marko, Savić Stefan, Suljić Asmir, Jurčević Mario, Brkić Goran, Kidrič Rok

Klupa: Mrežar Anej, Matija Orbanić, Ćekići Endri, Kadrić Haris, Menalo Luka, Valenčič Vitja, Gaser Ben, Andrejašič Jan, Kregar Oliver, Paljk Matić, Ante Vukušić, Raul Delgado, Vitalijs Maksimenko

PARTIZAN: Stojković, Vujačić, S. Pavlović, Miletić, Urošević (Brežančić od 46. min), Zdjelar, Šćekić, Tošić, Suma (L. Pavlović od 54. min), Ivanović, Ožegović (Sadik od 45.min)

Klupa : Kljajić, Dinga, Smiljanić, Pešukić, Milosavljević, Lutovac, L. Pavlović, Stevanović, Šehović, Brežančić, Sadik

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here