EPA/ALEXEY DRUZHINYN
Oliver Stoun

Američki režiser Oliver Stoun u intervjuu za televiziju RT izjavio je da je njegova zemlja „zla sila“ kojoj zbog toga preti odmazda.

– Moram sa žaljenjem da konstatujem da je Amerika postala zla sila. Mi smo postali zla sila za sve one ljude koji žele reforme, koji žele da promene stvari. Konkretno, za ljude! Za obične ljude! Zbog toga ništa se neće promeniti, znam to – rekao je.

Stoun je, međutim, naveo i da u svetu, kako tvrdi, postoji „istorijska sila“ koja sa sobom nosi „odmazdu“, zbog čega SAD sve to što rade može da se vrati kao bumerang.

Pored toga, Stoun je rekao i da korupcija u Americi prevazilazi sve ostale zemlje sveta i da demokratija u SAD postoji samo na rečima, a u stvarnosti državom upravljaju pare.

6 COMMENTS

  1. G, Oliver ston je zabrinutmislim da ima pravo da bude zabrinut jer americko ponasanje po citavom svijeto postaje nepodnosivo mnogo su zemalja rasturili i neduzni zivota ugasili i citav svet se polako budi i koncerise i sprema da ako bude doslo do nekog veceg izliva americke besnoce morace da bude sposoban da zada americkoj diktaturi smrtonosan udarac

  2. Odmazda je vise nego sigurna, pitanje je samo dana. Na zalost, nece svi doci na red, toliko su omrzeni u svetu. Pojedini “prijatelji i zaveznici” zeljno cekaju oslobodjenje i priliku da im vrate milo za drago.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here