Omiljene poze u seksu otkrivaju ličnosti

0

 Poze u seksu mnogo govore o muškarcu: Kako to radi vaš muškarac?
 

Ukoliko je on tip koji voli misionarsku pozu možete biti sigurni da je veran i ispravan, jer sve radi po udžbeniku i korektno.

 

Ako je njegov pogled na vas duži i "zakucan" tokom predigre, to znači da želi mnogo dublji kontakt, a seks za njega nije presudan.

 

Muškarci koji vole da vode glavnu reč i dominantni su uživaju u seksu od pozadi. On se upušta samo u odnose u kojima ima kontrolu, gde nema puno kontakata očima, u kojima se ne otkriva emotivno.

 

Ima muškaraca koji vole kada je žena odozgo tokom seksa. Takve osobe vole da ugađaju i verovatno nijedna žena neće pogrešiti ako mu pokloni svoje srce.

 

Za žene je atmosfera jako bitna, ali ima i muškaraca kojima nije teško da se potrude oko paljenja sveća, mirišljavih štapića, muzike… Stručnjaci kažu da ovi muškarci uživaju u predigri i da je seks sa njima neverovatan.

 

Nasuprot prethodnima nalaze se muškarci koji insistiraju na nežnim poljupcima prepona i koji nisu sigurni kako da udovolje ženi. Nisu neki ljubavnici, ali su simpatični.

 

Ako on voli seks sa strane, to znači da se radi o nežnom i osećajnom muškarcu. Često preispituje šta žena oseća prema njemu, a ova poza mu omogućuje neophodnu intimu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here