YT Printscreen

Dva danas su prošla od finala Kopa Libertadores u kom je Palmeiras pobedio Flamengo sa 2:1 i odbranio titulu, a mnogi svetski mediji i dalje pišu o nastupu brazilske pevačice Anite pred sam početak utakmice!

Naime, Anita je još jednom pokazala svoj muzički talenat, a posebno seksipil koji ju je krasio na bini u Montevideu – gde se finale održavalo. Na nju je izašla zajedno sa još četiri plesačice koje su bile provokativno obučene, a njihovo vrckanje vrlo brzo je obišlo celi svet.

Anita je, inače, na sebi nosila kombinaciju korseta i mini suknje francuskog brenda “Mugler,” čija vrednost je 18.000 dolara, uz crne hulahopke i visoke potpetice. Otpevala je svoja tri hita, na španskom, engleskom i portugalskom, te je veliku scenu prepustila igračima.

Njen privatni život takođe je i te kako zanimljiv medijima, jer je poznato da je Anita biseksualka i da je poslednjih nekoliko godina bila u vezama sa poznatim ličnostima brazilske džetset scene. Takođe, kratko je bila i u braku, dok je u novembru ove godine šokirala izjavom o seksu.

– Imam jedan zdravstveni problem koji se zove cistitis na medenom mesecu. Ne mogu da imam odnose sa muškarcem koji ima veliki penis, jer ne mogu da pomeram telo sledećeg dana. To je strašno, nema veze sa bakterijama, već sa tim da je moj partner “udarao jako” tokom seksa i izazvao mi infekciju – rekla je Antina koja ima 28 godina.

Njene zapaljive objave na Instagramu možete pogeldati OVDE.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here