pixabay.com

Kraljice drame dolaze u raznim oblicima, ali najčešće u tri horoskopska znaka.

Saznajte ko su najveći “dramatičari” horoskopa i, ako niste među njima, preporučujemo da se u kriznim situacijama držite dalje od njih:

Škorpija

Strastvene Škorpije vrlo su uporne u ostvarenju svojih ciljeva i ako nešto krene kako ne treba, mogu da se gadno iznerviraju. Žene rođene u znaku Škorpije vrlo su emotivne, nekad čak i agresivne, a muškarci su konstantno pod stresom i vrlo se lako naljute zbog svake sitnice.

Lav

Lavice drže rekord u broju dramatičnih ispada. Vrlo su egocentrične, obožavaju ulizivanje i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje. Vrlo često su arogantne i neće popustiti dok ne ostvare svoju nameru. Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične karakteristike pa ih neretko ocenjuju kao umišljene i bahate.

Rak

Vrlo osetljive, žene rođene u znaku Raka često naprave dramu zbog nagle bujice emocija. Vrlo često ih opisuju kao razmažene princeze, ali od ova tri znaka njih je najlakše vratiti u stvarnost, prenosi Index. Muškarci Rakovi nisu ekstremno dramatični, ali ne oklevaju da daju do znanja kada im nešto nije po volji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here