Nova sezona rijaliti šoua “Zadruga”  počinje 6. septembra, a pod budnim okom produkcije naći će se oko 50 učesnika.

Zadrugarima će u ovoj sezoni društvo praviti i roboti, koji će kontrolisati šta zadrugari rade, i ujedno obavljati mnoge poslove. Svakako da će ovaj novitet predstavljati poboljšanje u tehnološkom smislu.

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Lidija Vukićević, Sandra Afrika, Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić i Nenad Čanak.

Stefan Karić spreman za “Imaginarijum”
U “Zadrugu 3” ulazi jedan od najvećih zavodnika sa estrade, Stefan Karić, za kojeg se pričalo da je bio sa Kijom Kockar. lako je bilo mnogo dokaza da su u vezi, Stefan to nikada javno nije potvrdio. Karić je postao poznat po vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koju je tada podržavao u surovoj borbi sa kancerom.

 

Rijaliti-zavodnik ponovo na malim ekranima

Filip Đukić je definitivno novi učesnik “Zadruge” a prema navodima medija ima jedan od najvećih honorara. Široj javosti postao je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u ,,Parovima” i Marijom Anom Smiljanić na “Farmi” a zatim i navodnoj aferi sa Kijom Kockar  u prvoj sezoni “Zadruge”.

 

Stanija, Vladimiri Kristijan  i Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik ,,Zadruge”, ući će u treću sezonu rijalitija.

Ovaj trojac će svakako biti zanimljiv i interesantan na malim ekranima.

Zoki Šumadinac ulazi da napravi šou

View this post on Instagram

….. Pozzdravko iz Dubrovnika

A post shared by Zoran Šumadinac ZADRUGA 3 (@zoran_sumadinac) on

Internet senzacija Zoki Šumadinac takode je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi ,,Autotjun”, koja je izazvala različite reakcije, ali je jedna od slušanijih u poslednje vreme. Izjavio je da će mnogo nervirati sve učesnike, te da mu je potrebno posebno obezbeđenje.

Jelena Jevremović nakon razvoda u Imaginarijumu

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića Jelena Jevremović sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Nakon kraha braka ona je pre nekoliko dana potpisala ugovor i dogovorila ulazak u “Imaginarijum” od samog početka.

Posebni uslovi za Miljanu Kulić i njeno dete

View this post on Instagram

#mixy

A post shared by ? MILJANA KULIĆ STAR ? (@miljanastar) on

Miljana Kulić, kao jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, ponovo će ući u “Zadrugu 3” sa sinom Željkom, koji će imati posebne uslove i sve što mu je neophodno za odrastanje.

Lepi Mića ulazi da zakuva situaciju

Povratak u Belu kuću potvrdio je i Lepi Mića, koji je jedan od glavnih igrača i neko za koga su učesnici, po izlasku iz Imaginarijuma, često govorili da je za sve u pravu.

Dragana želi da zaradi novac za dete

Dragana Mitar neće ući na početku sezone, ali će se nešto kasnije pridružiti zadrugarima. Motiv njenog ponovnog ulaska u rijaliti je da zaradi novac za sina Jovana jer sada sama brine o njemu pošto se nakon “Zadruge 2” razvela od Siniše Dragutinovića.

Sindi ponovo u rijalitiju

Nekadašnja modelsica lvana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šimanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pevačica biti jedna od učesnica nove sezone, koja startuje u septembru. Sindi je dva meseca kasnije potpisala ugovor.

Još jedan predstavnik porodice Đogani

Medu prvima je obelodanjeno da je ugovor potpisao Gagi Đogani, otac ovogodišnje pobednice rijalitija ,,Zadruga” Lune Đogani i frontmen grupe Fanki dži. Gagi je već nekoliko puta bio učesnik zabavnih formata ovog tipa, te će se bez sumnje uklopiti u novi stil života na imanju.

Pobednica “Parova sada ulazi u “Zadrugu”sa suprugom

View this post on Instagram

My ? #hairstyle @gagisa ? #makeup @doll__makeup__ ?

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

Dalila i Dejan Dragojević potpisali su ugovore i snimili profile. Oni ulaze u ,, Zadrugu” bez obzira na to što je Dalila pobednica “Parova” i što je još uvek vezana ugovorom za TV Hepi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here