Pixabay

Publika im je dala šansu koju nisu znali da iskoriste pa su platili cenu svoje greške!

Poduži je spisak pobednika „Zvezda Granda“ koji nisu uspeli da zablistaju i pored toga što su ostvarili trijumf u najprestižnijem muzičkom takmičenju. Iako im je publika dala šansu i mogućnost da ostvare velike muzičke karijere, oni nažalost nisu uspeli.

STEFAN PETRUŠIĆ – Pobednik pete sezone Grandovog takmičenja sve je osvojio svojim glasom, ali nije uspeo da se ostvari na muzičkom polju već je nastavio da se bavi pravom i trenutno stažira u jednoj advokatskoj kancelariji.

DUŠAN SVILAR – Pobednik treće sezone. Svojom pojavom i glasom mnoge je podsetio na  Kemala Montena sa kojim je kasnije snimio i duetsku pesmu koja je prošla bez većeg uspeha! Kada je shvatio da mu se ne smeši uspešna muzička karijera, mladi Svilar se povukao i otišao u ilegalu. Sada ne želi da se eksponira u javnosti i trudi se da bude što dalje od medija.

DARKO MARTINOVIĆ – Pobednik šeste sezone, mladić iz Crne Gore, koji je svojom tužnom pričom rasplakao mnoge. Ostaće upamćen kao čovek anđeoskog glava, uz čije su nastupe mnogi plakali. Nakon pobede, snimio je pesmu koja je doživela potpuni neuspeh nakon čega je nestao sa scene, baš kao što je na nju i došao, potpuno tiho i neopaženo!

IBRO BUBLIN – Pobednik desete sezone. Momak koji je publiku brzo osvojio svojom pojavom, nestao je sa scene brzinom svetlosti. Svoju karijeru pokušao je da povrati sa par skandala koje je napravio a koji su mu po svemu sudeći još više odmogli.

RISTE RISTEVSKI – Pobednik jedanaeste sezone. Simpatični momak iz Makedonije osvojio je srca svoje generacije, zbog posla se preselio u Beograd ali nakon toga karijera mu je krenula nizbrdo. Radio je na pesmama ali ni jedna koju je snimio nije mu donela veliku popularnost.

ANID ĐUŠIĆ – Pobednik dvanaeste sezone. Ovaj mladić uspeo je da prođe preko trnja do zvezde i taman kada se učinilo da je stigao do svog cilja sve je krenulo drugim tokom. Njegove pesme koje je plasirao u javnost bile su drugačije od onih kojima se publici predstavio tokom takmičenja. Poslednja u nizu je duet sa koleginicom Gabirelom Pejčev koja je ostavila svoj trag u takmičenju za Pinkove zvezde.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here