Vesti
Šampionsko slavlje se nastavlja

Najsvetlije stranice klupske istorije su već ispisane – fudbaleri Svetog Đorđa krunisani su kraljevi Brizbejna.

Ali, sada nameravaju da svoj podvig ukrase rekordom koji će u budućnosti teško biti dostižan bilo kome u Premijer ligi glavnog grada Kvinslenda.

Naime, pošto su u utorak uveče podigli šampionski pehar, “sveci” iz Vilavonga žele da završe sezonu i kao jedini neporaženi tim. Simbolično, do tog cilja ostalo im je samo da ove subote odigraju onako kako znaju protiv jedinog ovogodišnjeg konkurenta i prošlogodišnjeg šampiona Olbeni Krika.

Na tom putu neophodna im je podrška vernih navijača i zato su u klubu odlučili da ne odstupaju od prošle godine uspostavljene tradicije. Za gostovanje u poslednjem kolu su kao i u prethodnoj sezoni zakupili autobus, koji će okićen klupskim znamenjima voziti pristalice kluba do terena Volter Park u Olbeni Kriku.

Navijačka ekspedicija kreće iz Vilavonga na drugi kraj grada u 15 časova, a za volanom autobusa će biti golmanska legenda i jedan od najodanijih članova kluba, Vidoje Đorđić. Svi su doborodošli, a dobro raspoloženje, začinjeno pesmom i odličnim fudbalom, zagarantovano je. Utakmica između novih šampiona Brizbejna i Olbeni Krika počinje u 18 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here