www.mtel.global
Srećan 8. mart

Ženama je potrebno uvek više nego što mislite – više smeha, pesme, nežnosti, ljubavi, pa čak i više suza.

Zvuči previše i gotovo nemoguće za ispuniti, ali na jednom mestu, lako dostupno, muškarci mogu da nađu baš sve u čemu će žena uživati – to je MTEL TV!

Originalni poklon za 8. Mart – dan kada bi vašim lepšim polovinama trebalo da pokažete koliko vam znače, a svakodnevno će ih činiti srećnima, jer će ih oraspoložiti, nasmejati i zabaviti.

U ponudi MTEL TV je više od 30 filmskih i serijskih kanala, ali i isto toliko tv programa koji se bave modom, zabavom i edukacijom.

Uz sve to, još svega nekoliko dana važi aktuelna promocija, tokom koje je cena MTEL TV paketa za čak 50 odsto niža!

Zajedno sa celom porodicom, mogu da uživaju u najnovijim domaćim hit serijama, sitkomima, dramama, trilerima, komedijama, koje postoje samo u MTEL TV ponudi.

Raznovrsnost MTEL TV kanala odgovara svakom tipu žene, njenim potrebama i osećanjima.

U programskom rasporedu koji broji više od 250 TV kanala i 300 radio stanica sa Balkana, dame će pronaći i specijalizovane TV kanale, gde mogu da saznaju sve o ljubavi, porodici, lepoti, zdravlju, modi…

Programi u kojima se predstavljaju ljudske sudbine, lepote Balkana, običaji i tradicija, okupiće gledaoce svih uzrasta, a ako volite hranu i uživate u isprobavanju novih, ali i starih, tradicionalnih ukusa, uživaćete u kulinarskim programima MTEL TV usluge.

Na MTEL TV dame mogu da prate najgledanije i najomiljenije serije, koje oslikavaju nesvakidašnje priče o ljudskim dramama i povezanim sudbinama, uz maestralno prikazan balkanski mentalitet, odlične dijaloge i još bolje glumce.

Nova hit serija

Predlažemo da romantično veče 08.marta provedete uz aktuelnu, hit seriju “Ljubav ispod zlatnog bora” koja se emituje svakog radnog dana od 21 čas na Superstar TV kanalu.

Nova hit serija “Ljubav ispod zlatnog bora”

Nova hit serija “Ljubav ispod zlatnog bora” je priča otetih uzdaha, divnih predela i velike ljubavi u kojoj teške životne situacije prizivaju jake emocije, a isprepletane sudbine običnih ljudi dovode do neverovatnih ljubavnih priča koje ostavljaju u nama trag zauvek.

Samo u okviru MTEL TV ponude je serija “Tajne vinove loze”, koja spaja dve vinogradarske porodice koje potiču iz različitih kulturnih miljea i otkriva da li je u vinu istina ili laž.

Aktuelna serija “Tajne vinove loze”

Hit serije kao što su “Klan”, “Kalup”, “Igra sudbine”, “Državni službenik”, “Močvara”, “Tajkun”, “Slatke muke” i mnoge druge, naći ćete samo u MTEL TV Video klubu, za čije korišćenje nije potrebna dodatna mesečna pretplata, već samo izbor jednog od tri MTEL TV STAR paketa u okviru kojih je uključen i Video klub koji se stalno dopunjava.

Filmski, muzički i serijski kanali su u velikom broju zastupljeni u listi, a ponudu upotpunjuju namenski programi namenjeni deci različite starosne dobi – od rođenja do puberteta.

MTEL TV usluga posebno se ponosi na veliki broj sportskih programa, a ako se pitate kakve veze ima sport sa ženama – pogrešili ste: Žene su najsrećnije kada su njihovi muškarci srećni.

U trci sa vremenom i obavezama, nijedna žena ne može da odstupi daleko od svoje prirode, ma gde u svetu živela. U njenoj duši će uvek na prvom mestu biti potreba da zadovolji želje svoje porodice. Zato birajte MTEL TV i uživajte njenom osmehu.

MTEL TV vam omogućava da u svakom trenutku, gde god da ste, pratite sliku vrhunskog kvaliteta, a sve što ste propustili možete gledati i do 7 dana unazad. Besplatan test period za nove korisnike je 15 dana! Probajte i uverite se u kvalitet i raznovrsnost kanala u okviru MTEL TV usluge i verujemo da ćete shvatiti zašto postojeći korisnici kažu da donosi radost I mir u njihove domove.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade.

Posetite portal: www.mtel.global i iskoristite 50 posto popusta.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime