Mlada reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 sa Rusijom u prijateljskoj utakmici u Staroj Pazovi.

Kombinovan tim selektora Zvonka Živkovića propustio je nekoliko odličnih prilika da pobedi u Kući fudbala FSS, ali se mreže nisu tresle.

Orlići su bili bolji u većem delu meča koji je odigran u Staroj Pazovi, ali nisu uspeli da nađu put do mreže Rusa za 90 i kusur minuta igre. Tako je Lazar Pavlović je pogodio stativu iz slobodnog udaraca u ranoj fazi meča, dok je pokušaj Vidosavljevića iz 24. iz sjajne pozicije izblokiran i sproveden u korner krajnjim naporom golmana gostiju Agkatseva.

Na drugoj strani, Rusi su mogli do vođstva u finišu prvog dela kada je najbolju šansu imao Konstantin Tjukavin u 42. minutu.

Srbija je bila bolji rival i u nastavku, ali do kraja nije uspela da zatrese mrežu rivala. Imali su Orlići i sreće u 83. kada Kosarev nije bio precizan na drugoj strani, nakon što je sjajno lobovao istrčalog golmana Milojevića.

Priliku za popravni, njegovi Orlići imaju u utorak kada igraju sa olimpijskom selekcijom Brazila na beogradskoj Marakani.

Srbija – Rusija 0:0
Stadion: Sportski centar FSS-a u Staroj Pazovi.
Gledalaca: Igrano bez publike.
Sudija: Miloš Milanović.

SRBIJA: Slavković, Bjeković, Kamenović, Mitrović, Janković, Nešković, Milosavljević, Topić, A.Ilić, Pavlović, Vidosavljević. Igrali su još: Milojević, Bačkulja, Drezgić, Marjanović, Daničić, Tetek, Đerlek, Zukić, M.Ilić, Lučić, Štulić.

RUSIJA: Agačev, Agapov, Silijanov, Litvinov (63.Kotulev), Tjukavin (57. Karapuzov), Ignjatov, Klimov, Umiarov (57.Grušakov), Prokin (63.Karpov), Prusev (63.Kravcov), Boženov (34.Glušević).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here