“Orlovi” iz Španije: Srđane, ne daj se!

0

Kondicioni trener reprezentacije Srbije: Srđan Sarić
 

"Eto kako život nekada ume da bude kurva", rekao je Miroslav Raduljica "Sportskom žurnalu", govoreći o kondicionom treneru reprezentacije, Srđanu Sariću. Nema potrebe za ulaženjem u detalje. Reč je o mladom čoveku, majstoru svog posla, koji se u četvrtoj deceniji života bori sa ozbiljnom bolešću.

 

"Cela ekipa pozdravlja Srđana Sarića, našeg kondicionog trenera. Igramo za njega i ovim putem mu poručujemo da se ne da. Ovo je i njegov uspeh, iako nije mogao da bude sa nama".

 

Naš sjajni centar pojasnio je da te reči niko ne treba i ne sme da shvati kao poruke sažaljenja.

 

"Srđan je veliki borac. Šaljemo mu svu pozitivnu energiju".

 

Srpski košarkaši su na putu do polufinala, u kome se od 22 časa sastaju sa Francuskom, prosto "pregazili" Grčku i Brazil. Odlučujuću prednost pravili su u furioznim trećim četvrtinama, a selektor Aleksandar Đorđević je posle obe utakmice posvećivao pobede Srđanu Sariću.

 

"Naša atletska spremnost, plan i rad se odlično vide. Posle ovoliko utakmica i ovoliko vremena, vi vidite ekipu koja u trećoj četvrtini ima u nogama to što ima".

 

"Setite se i utakmica u Granadi, protiv Brazila i svih drugih, pa onda ove dve u Madridu. Veliko hvala na tome Srđanu Sariću i ostalim ljudima u stručnom štabu", rekao je Đorđević.

 

Život je i neprestana borba…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here