Fudbaleri Srbije počeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru utakmicom protiv Republike Irske kao domaćin.

Ta utakmica je na programu 24. marta 2021. godine od 20.45. Istog dana u okviru grupe A igraju Portugalija i Azebejdžan. Prema prvobitnom žrebu Luksemburg bi trebao da bude slobodan, ali je UEFA blizu odluke da domaćin Mundijala Katar upadne u grupu A i tako priprema svoju reprezentaciju za to takmičenje. Katar ne bi igrao takmičarske utakmice.

Tri dana kasnije, tačnije 27. marta, Srbija će dočekati Portugaliju. U istom terminu od 29.45 igraće Republika Irska i Luksemburg.

Prvo gostovanje Srbiju očekuje 30. marta. Orlovi će od 18 sati igrati u Azerbejdžanu. Istog dana na programu je i utakmica Luksemburg – Portugalija.

Srbija će biti slobodna u četvrtom kolu koje je na programu 1. septembra. Tada će igrati Luksemburg – Azerbejdžan i Portugalija – Republika Irska.

Tri dana kasnije, 4. septembra Srbija će od 18 sati ugostiti Luksemburg. U isto vreme igraju Republika Irska i Azerbejdžan.

Srbija će u šestom kolu gostovati Republici Irskoj, a ta utakmica se igra 7. septembra od 20.45. Istog dana Azerbejdžan će ugostiti Portugaliju.

Sedmo kolo je na programu 9. oktobra kada će igrati Azerbejdžan – Republika Irska i Luksemburg – Srbija od 20.45 sati.

U osmom kolu 12. oktobra Portugalija će ugostiti Luksemburg, a Srbija selekciju Azerbejdžana od 20.45.

U novembru će se igrati utakmice 9. i 10. kola U devetom kolu 11. novembra Republika Irska će dočekati Portugaliju, a Azerbejdžan Luksemburg.

Odluka o putniku na Mundijal mogla bi da padne 14. novembra kada se igra poslednje 10. kolo. Srbija te večeri od 20.45 gostuje Portugaliji. U isto vreme igraju Luksemburg i Republika Irska.

Podsetimo, samo prvaci grupa idu na Mundijal. Drugoplasirane ekipe će morati u dodatni baraž.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here