Unsplash

Ove godine, ako želite da pratite trendove u farbanju kose, zaboravite na “uradi sam” opciju. Aktuelna boja za kosu zahteva pomoć frizera.

Za razliku od prošle godine, kada smo farbanje kose obavljali kod kuće, oslanjajući se na sopstvene veštine, 2021. godina nam nameće zahtevnije trendove. Bilo da je u pitanju balejaž pastelne boje ili ledeni tonovi, bojenje kose ćemo morati da prepustimo frizerima.

Ovo je osam aktuelnih boja za kosu. Ovde ćete naći ideje bilo da ste plavuša, riđokosa, brineta ili crnka. Nova boja kose popraviće vam raspoloženje i uliti dodatnu dozu samopouzdanja. Birajte!

Pastelni balejaž

Tako je zabavan i razigran, a na dugoj kosi i veoma impresivan. Za posebno upečatljiv rezultat, posegnite za živopisnijim nijansama. Zaista nema razloga da se plašite!

Sofisticirana crvena

Ova elegantna nijansa dublja je od bakarno-crvene, a opet svetlija od kestenjaste. No, njeno održavanje – zbog intenziteta boje – zahteva poset salonu na četiri do šest nedelja.

Boja lešnika

Kada su brinete u pitanju, inspiracija dolazi iz prirode. Boja lešnika apsolutno je u trendu, savršeno pristaje ženama sa zelenim i plavim očima, te i kreira veoma prirodan efekat.

Pečurka-plava

Savršeno oslikava granicu između plavuše i brinete! Ova multikolorna boja koja objedinjuje svetlo braon, bež i sive nijanse, sa sveobuhvatnim pepeljastim tonom, nailik je kolornoj šemi sa donje strane pečurke.

Sen Trope

Ni pepeo ni zlato! To je zapravo savršen miks boja – toplih peskovitih i hladnih, bež tonova, koji održava letnju atmosferu tokom cele godine.

Alpski led

Ledena nijansa dominiraće među plavim tonovima. Ova boja zahtevaće i čestu upotrebu silver šampona kod kuće. No, jedno je sigurno – vredi truda!

Akcenti u kosi

Naglasci u kosi, koji se mogu kreirati podebljalim, osnovnim bojama namenjeni su stvaranju oštrog kontrasta u odnosu na prirodnu boju. Efektno, nema šta!

Sjajna crna kosa

Poenta ovog looka zapravo je u postizanju prave količine sjaja i savršeno hladnog tona. Imajte to na umu ukoliko razmišljate da pređete na “tamnu stranu”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here