Privatna arhiva
Stefan i Osman Karić

Otac Stefana Karića, Osman Karić u intervjuu za naš portal prokomentarisao je aktuelni raskid veze svog sina Stefana sa Ivom Grgurić, kao i mnogobrojne teme koje su se tokom više od dva meseca nametnule kao predmet polemika ukućana u Zadruzi. 

Upitali smo Osmana da nam prokomentariše odnos Ive i Stefana, kao i da nam predstavi svoja mišljenja o situacijama koje su zadesile jednog od trenutno najaktuelniji zadrugara, čija su ljubavna priča i odnos za pravim ili pak lažnim prijateljima svakodnevno tema analiziranja u mnogobrojnim emisijama najpopularnijeg rijaliti šou takmičenja.

Za koga smatrate da se Stefanu predstavlja kao prijatelj, a radi sve ono čime prijatelji ne bi trebalo da se služe?

Reč prijatelj je lako izgovoriti, mada je prijatelj tesko biti. Ne bih da ga hvalim ali Stefan je neko ko prijatelja, druga poštuje, ne izdaje, ne potcenjuje i ne ogovara. Neko ko je odan prijatelj i drug, to znaju i mogu da potvrde svi oni koji se sa njim druže u spoljnom svetu. U Zadruzi mnogi njemu bliski drugovi su lažni, sto ne znači da u spoljnom svetu ne bi bili pravi. To su rijaliti igrači koji spletkare, lažu, daju mu loše savete, navode ga sa namerom na greške. Imena im neću reci, narod ih vec prepoznaje. Znam koji su iskreni…Iskren mu je Lepi Mića, Jovana(Matora), Šopic Ivana i možda još par njih.

Stefan je imao romansu sa Jelenom Pešić pre Zadruge. Kakvo ste mišljenje o njoj imali tada, a kakvo sad nakon dogadjaja koji su se desili između njih?

Jelenu Pešić nisam ni poznavao dok su bili u “vezi bez veze”. Kroz kuću su prosle na desetine takvih devojaka kao Pešićka, Stefan je jedan dobar period bio skrhan zbog raskida sa sad pokojnom misicom. Posle tog perioda se prepušta stihiji i traži slične devojke nalik misici, to jest njenim kvalitetima. Nažalost nije je našao u moru devojaka sa kojim je provodio vreme na spratu naše kuće. Jelenu sam upoznao pred ulazak u rijaliti. Na moju ideju i konstataciju Stefanu pred dva njegova druga, zašto ne bude sa njom u vezi, da na prvi pogled izgleda kulturno i otmeno, drugari su mi dali odgovor da Jelena ima manu opijanja po klubovima, da se tada transformiše i postaje nemoralna. Da…ne da mislim, nego znam da je Jelena ušla kao Stefanova devojka u rijaliti iako već tada više nije bila sa njim ni u kres kombinaciji.

Smatrate li da je delom uzrok za raskid sa Ivom razgovor izmedju njih dvoje kada se pričalo o uspomenama iz prošlosti koje je imao sa Jelenom?

Ne smatram da su za raskid krivi Stefanovi odgovori na pitanja Jelene Pešić, koja je to smisleno radila, posle dva meseca glume i dostojanstva i izgleda jedne “dame” koja videvši da je nigde nema pokušava da se kao na početku umeša ponovo u vezu Stefana i Ive. Njihov raskid mi je još uvek ne definisan, činjenica je da joj je Stefan poklonio malo paznje, iskreno mislim da joj ne veruje i da je kod njega još uvek na testu.

U zatvorenom prostoru emocije su prenaglasene. Da li mislite da će se Iva i Stefan vremenom ipak pomiriti?

Kažu da su tamo emocije prenaglašene, ne znam, nisam bio pa ne mogu o tome. Iskreno voleo bih da dodje do pomirenja, sve zavisi od njih samih.

Stefan i Iva na početku veze

Kakvo je vaše mišljenje o Miljani i Vladimiru Tomoviću?

Vladimir Tomović

O Tomoviću sve najbolje ali u spoljnom svetu u rijalitiju sve suprotno, ipak mislim da je Stefana zavoleo kao druga ali njegova igra mu ne dozvoljava da to i pokaze. Miljana, spontana, oštrog uma ali sa jako kratkim rokom trajanja, što će reći, sve za druga, ništa Zadrugaru, kad misliš da te voli ne okreci joj glavu jer ćes soljom po glavi dobiti bol pravu.

Šta je po vašem mišljenju glavni razlog Stefanovog i Ivinog raskida, i da li imate utisak da se velika vecina ukucana potrudila da provokacijama rastave ovu ljubavnu priču?

Mnogi hoće da rasture vezu Stefana i Ive, ne zato što ih ne vole, već zato što im ta ista veza smeta za dalji opstanak u rijalitiju a kamoli ovima što streme ka finalu. Vrlo dobro su obavešteni o podršci naroda koji vole Stefana i Ivu, pitate se kako oni to mogu da znaju, jednostavno znaju, znam i ja ali neću vam reći.

Činjenica je da vam je Iva veoma draga. Šta vam se karakterno dopada kod nje?

Iva mi se dopada kao osoba, njen karakter, osobine, upornost. Iva je lepa, zgodna, jednom rečju savršena osoba za Stefana, da li sam u pravu, vreme će pokazati.

Iva Grgurić

Recite nam koji je vaš generalni utisak o Stefanovom ponašanju u Zadruzi?

Moj utisak o Stefanovom boravku u rijalitiju je naravno pristrasan ali neću preterivati. Stefan je za sada ok, mada može i bolje, u spoljnjem svetu malo je kulturniji, odmereniji, tamo je počeo da se stapa sa konkurencijom, u fazonu s kim si, takav si.

Čest je bio komentar da Stefan ne iskazuje emocije prema Ivi, dok se za nju tvrdilo da se mnogo više trudi da veza uspe. Kakve su vase impresije na takve izjave?

Moj utisak o Stefanovom stavu i ponašanju sa Ivom, je samo njegovo još uvek nepoverenje prema istoj, znam da ima emocije prema njoj. Jednostavno pribojava se da joj se da svim srcem, ne poznaje je toliko da bi joj se celim bićem predao. Jer šta će biti sutra ako ostane bez nje. Jednom se dao pa je ostao bez najveće ljubavi, razumem ga i podržavam u tome.

Da možete, kako biste ga posavetovali da se ubuduće ophodi prema Ivi, i ostalim učesnicima?

Kad bih imao bar 5 minuta sa Stefanom nasamo, posavetovao bih ga, da sa zadrugarima bude kao i do sada, da ne ulazi u rasprave koje ga se ne tiču, da od “drugara” ne sluša savete, jer ako nema svoje mišljenje ne treba tamo ni da bude. Da se više posveti Ivi, da više vremena provodi sa njom šetajuci i sedeći u tišini na dokovima jezera pričajući i sa njom ponekad se i raspravljati ako im se mišljenja ne slažu, tada bi je upoznao i definitivno mogao da odluči da li su jedno za drugo ili nisu.

Koje su najveće laži i dezinformacije o Stefanu koju ste pročitali u medijima?

O dezinformacijama u novinama i portalima, mogao bih svašta da kažem ali ću ostati uzdržan zbog novina i novinara koji su bili korektni i preneli uvek istinu, ne bih da ih ubacujem sve u isti koš. Više sam za onu narodnu “krivo sedi al pravo besedi”. Neki od novinara je nisu čuli , ili su čuli ali ne primenjuju ovu poslovicu.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here