pixabay.com

Tokom dve godine, jedan usamljeni automobil stajao je na novozelandskom aerodromu čekajući svoje vlasnike da se vrate, a bez ikakvog iznenađenja, računi koje je do sada prikupio prilično su veliki.

Naravno, lako je zaboraviti stvari, ključeve, punjače, pa čak i automobile, mada ovo poslednje ipak pripada domenu specijalnih slučajeva ili retkih situacija, ali se ipak dogodilo jednom vlasniku plavog Suzuki Swift modela, koji je očigledno potpuno zaboravljen stajao na parkingu tokom dve godine, piše Autoexclusive

Sada, Aerodrom Novog Plimuta više ne može da trpi automobil na svom parkingu i njegov izvršni direktor Dejvid Skot krenuo je konačno u potragu za njegovim vlasnikom putem lokalnih medija. Sudeći prema članku koji je izašao u Taranaki Daily News, automobil nije pomeran sa svog mesta i biće odšlepan u nekoliko sledećih nedelja ukoliko ga njegov vlasnik ne preuzme. Uprava aerodroma opisala je celokupan proces kojim su na kraju uspeli da lociraju vlasnika ovog modela i kako direktor tvrdi, čitavo istraživanje koje su oni izveli bilo je prilično teško.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here