Instagram.com/sanja_kuzet
Sanja Kužet

Jedna žena koja tvrdi da je muž, navodno, zapostavio zbog Sanje Kužet, namerava da se osveti voditeljki!

Naime, muž pomenute žene je školski drug voditeljke Granda i opsednut je njom još iz doba srednje škole. Navodno je i tada proganjao, čak je pričao kako su u to vreme, navodno, bili zajedno, a sada je tek odlepio jer je ona stalno u medijima, pa ga ništa osim nje ne zanima. Čak navodno planira da je negde sačeka i da joj kaže šta oseća!

– Ta njegova žena se žalila da je maltretirao i terao da se oblači i ponaša kao Sanja. Tražio je da promeni lični opis, samo da ga bar malo podseća na voditeljku, kupovao joj haljine kao Sanjine, terao je da menja glas i da priča kao Sanja, ma ludilo – objašnjava izvor tabloida SCANDAL! i dodaje:

– Žena je očajna, razvodi se i malo je i nervno popustila. Čas priča kako će da se osveti Sanji, čas je upozorava da se pazi tog čoveka jer, kako je navela, on se sve više ponaša kao psihopata i ne bi je čudilo ako bi napravio neku ludost. U svakom slučaju, priča zvuči jezivo ako ta žena ne izmišlja, a Sanja bi mogla da pripazi, čisto predostrožnosti radi. Svašta se danas dešava, pa nije zgoreg da bude na oprezu – zaključio je naš izvor.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime