Foto: MN Press
Ostoja Mijailović

Košarkaški klub Partizan sa novim trenerom Željkom Obradovićem, mnogo novih košarkaša i velikim ambicijama, ušao je u novu sezonu što je pokrenulo priče o budžetu kluba, a upravo se tim povodom oglasio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.  

Tokom jučerašnjeg dana je Željko Obradović tražio od sportskog direktora Zorana Savića i predsednika Partizana da izađu u javnost i kažu koliki je budžet.

– Zbog zabrinutosti dela javnosti, iznosim informaciju da je budžet KK Partizan za prvi tim, igrače mlađih kategorija i stručni štab oko 6.000.000 evra! Što je manje-više u okvirima onoga što smo imali i prethodne dve sezone – rekao je Mijailović.

Međutim, predsednik Partizana nije hteo da govori o platama igrača za ovu sezonu.

– Ali… Pojedinci su se izgleda zabrinuli, pa se razmeću ciframa po društvenim mrežama ili kroz medije. Neću da govorim pojedinačno o platama igrača, nepristojno je prema njima i njihovim porodicama… Ali moram da istaknem, da je novac odlučujući faktor, ne bi Partizan bio prvi izbor našeg trenera niti novih igrača. To je svakome ko iole prati sport i ima dobru nameru jasno. Ali ima puno onih koji iz svojih nekih računica nemaju dobru nameru – odgovorio je Ostoja Mijailović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here