Trener Partizana Savo Milošević poveo je 20 igrača u Tursku, na revanš meč sa Malatijom. Jedno od iznenađenja predstavlja izostanak Đorđa Ivanovića, koji se nije proslavio na prvenstvenoj utakmici u Kruševcu (nije bio u protokolu ni za prvi meč sa Turcima).

Sa druge strane, na spisku je desni bek Periša Pešukić, koga Milošević do sada nijednom nije uvrstio u protokol na takmičarskim mečevima. U Beogradu će, osim momaka iz omladinske škole (S. Jovanović, Stanojlović, Milosavljević) ostati i levi bek Zlatan Šehović, kao i centralni defanzivac Dominik Dinga, koji je ovoga leta stigao kao pojačanje iz ruskog Urala.

Na spisku trenera Sava Miloševića za Tursku nalaze se: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić. Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Takuma Asano, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović i Umar Sadik.

Na spisku putnika našao se i povređeni Bojan Ostojić. Podsetimo, štoper crno-belih doživeo je neugodan udarac u duelu sa Malatijom, ali je stručni štab crno-belih ipak odlučio da povede iskusnog defanzivca u Tursku