Tanjug/AP
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da je Republika Srpska “trebalo da bude vojno uništena”, a da Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, ne širi etničku mržnju i da od njega “ima puno gorih”.

– Proslava dana RS je najgore mogući izabrani datum, nakon njega su usledili grozni zločini i to slaviti kao sveto začeće jedne paradržave je politički nemoralno. RS je trebalo da bude vojno uništena. RS je nastala u Dejtonu, to je potpisao i Tuđman, i ja to akceptiram, i to je sve – rekao je Milanović novinarima, kako prenosi Jutarnji list.

– Nije ni Dodik, kao ni Putin, etnonacionalista, to su ljudi koji šire etničku mržnju…Pupovac je nebitan u celoj priči. A od Dodika ima puno gorih. Jedan od mogućih sagovornika je Bakir Izetbegović – rekao je Milanović govoreći o situaciji u Bosni i Hercegovini.

9 COMMENTS

  1. О чему прича овај лудак. То им није пошло за руком ни кад је цео свет бомбардовао Србе у Босни. Спрема Хрвате за рат у “муслиманском делу Хрватске”? Тим будалама никад краја ако их Срби не најуре са Балкана.

  2. Gledaj ti svoja posla! Vasa Hrvatska je trevala biti uklonjena, vi ste na genocid nju stvorili. Ono sto ste mislili ’41 to ste i ostavili u mislima!

  3. Republika Srpska nije uništena jer nije mogla biti uništena. Ono što će od kroacije ostati posle ovog sukoba u Ukrajini i šire , biće NIŠTA..

  4. Nikad se nisam slagao sa mišlenjem ovog Milanoviča al kad dublje i logičnije razmisliš i pogledaš današnju situaciju čovjek je potpunosti u pravu jer daje stvarno uništena bila na vreme RS ondah danas bi granica izmedžju Srbije i Bosne tačno tu bila Srbija bi imala veču teritoriju isto i veče stanovništvo dabome i nebi danas nikakvu glavobolju od EU pritisak il KVINTE pogotovu od USA zbog RS vidiš baš u pravu je čovjek treba rešiti iz korjena ova muje bila ko Njegoševa hvala na ljepom savjetu mora se razmisliti i o ovoj opciji vredi pokušati.

  5. Гори од њега си ти,изметбегович о мило,а војно….требало је уништити вас.

  6. Nije mogla biti unistena jer je bila na sredini uticajnih sfera Srbije i Hrvatske. I jedna i drga su gledale da njihov narod sto bolje prodje jedino eto muslimani njima je podrska daleko bila. Danas postoje dva entiteta mada bi trebalo biti tri , jer postoje tri ravnopravna naroda. Tako je bar odluceno u Dejtonu. Sad ta tri entite bi trebala biti samostalna ali u okviru BiH kao sto su Wels , Skotska i Velika Britanija. I sta njima fali ? Takvo uredjenje bi trebala imati i BiH !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here