Printscreen
Sandra Obradovic

Manekenka Sandra Obradović sklopila je sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja i izrečena joj je uslovna osuda zatvora u trajanju od četiri meseca.

Određeno je da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od jedne godine ne učini novo krivično delo.

Manekenki je izrečena i mera bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca.

Prema nezvaničnim saznanjima, Obradovićeva je osuđena zbog toga što je u avgustu prošle godine pod uticajem alkohola izazvala lančani sudar na Novom Beogradu.

Ona je tada svojim autom udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama.

Inače, Obradovićeva je početkom maja prošle godine optužila nevenčanog partnera Vladimira Babića, s kojim ima sina, za nasilje. Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i izjavio da bivša manekenka ima problem sa alkoholom.

Nakon toga je policija protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila alkohola.

1 KOMENTAR

  1. Sta se moze reci sudstvo u Srbiji je vec odavno javni cirkus. Samo se neki dilovi sklapaju krivci se nagraduju kucnim pritvoi rom, nanogvicama i jos kojim glupostima. Bedno

  2. Sticajem okolnosti,znam koliko je dotucna manipulativna,pri tom ogrezla u alkoholuzmu,drogama,lekovima,gde je lecenje,pri tom je majka,povrh svega V.B.je covek koji je izuzetan muz,otac,ali ne podržava blud misice

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime