Osvanuo lep dan nad Banjalukom

0
Hvala zemljacima: Porodica Kostadinović

Ali, posle značajne finansijske pomoći naših čitalaca koji nisu dozvolili da deca mladog bračnog para rodom iz Novog Grada, a u potrazi za poslom i boljim životom, preskaču obroke i da na počinak odlaze gladna, Kostadinovići kažu:

– Kupili smo hranu, trenerke i obuću za decu koja idu u školu i pribor za nastavu, ogrev i sada ne znamo da li da platimo i deo duga za struju ili da ostavimo nešto na stranu, za ne daj bože!

Ako je suditi po novim prilozima plemenitih ljudi koji stižu non-stop u banjalučko naselje Srpski Milatovac, Duško i Slađana će bar jedno vreme živeti u toplom, deca učiti pod sijalicom, a oni se osloboditi straha od sutrašnjice.

Zato se "Vesti" zahvaljuju našem čitaocu M. P. iz Njujorka, rodom iz Republike Srpske, koji živi i radi 15 godina u Americi, na donaciji od 100 američkih dolara koje je uputio Vestern Unionom na kućnu adresu porodice Kostadinović, uz poruku "da želi da obraduje pre svega decu, jer Bog sve vidi…".

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Hvala i nepoznatom čoveku koji je pokucao na njihova vrata i doneo kovertu sa 350 KM (oko 175 evra), dar zemljaka Bogdana iz Australije, kao i plemenitoj Nadi Vujanić, takođe iz Australije, koja je održala obećanje i poslala 130 evra, uz molbu da najmlađoj Sari obavezno kupe čokolade da se najede do mile volje.

Ručak za sedmoro

Ovoj sedmočlanoj banjalučkoj porodici stigao je i prilog od 100 evra Petra Bodrožića iz Altenštata u Nemačkoj, a beogradskom dopisništvu "Vesti" dar od 50 evra Milene Džambo iz Melea u Nemačkoj uz kratku poruku: "Kostadinovići, bar jednom ručajte svi zajedno, u zdravlju u veselju…".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here