Osvanuo snimak tuče Maje i Cara: Srušila se, a on je u gaćama vukao po hodniku

Mondo
0
Printscreen
Maja Marinković

U domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da je došlo do brutalnog fizičkog okršaja između Maje Marinković i Filipa Cara.

Maja i Car su se prvo sukobili navodno u Beču gde su prvi imali verbaln, a zatim fizički okršaj. Marinkovićeva je navondo plakala i urlala na sav glas, a njeni krici odzvanjali su čitavom zgradom, zbog čega su pojedine komšije izašle iz svojih stanova.

Maja se zatim navodno srušila na pod, a Filip Car ju je, samo u donjem vešu, vukao po hodniku, dok su vrata stana sve vreme bila otvorena. Kako se navodi komšije su zvale policiju, ali nije poznato da li je došla.

Maja je potom javno priznala da je došlo do sukoba, a njen otac Radomir Marinković Taki je prokomentarisao buran odnos ćerke i Filipa.

– Nisam upućen u to što se dogodilo. Maja mi je samo rekla da su se posvađali, ali ako se to desilo to je strašno. Na Maji nisam primetio ni modrice ni ogrebotine, delovalo je normalno. Šta se desilo, Boga pitaj? Njih dvoje su sada u dobrim odnosima, sinoć sam ih zajedno vozio u bioskop. Nemam mišljenje o njemu, ako je dobar mojoj ćerki, meni je još bolji – rekao je Taki.

Ovo nije jedina tuča koju su Maja i Filip nedavno imali. Nekadašnji zadrugari Branislav Radonjić Brendon i Jelena Krunić snimili su video, koji su potom postavili na društvene mreže, u kojem su opisali šta su Maja i Filip radili kad su došli kod Brendona u goste. Brendon i Jelena su otkrili da je Maja, malo nakon napuštanja stana, udarala glavom iz sve snage “kao nekad u Zadruzi za onim što mu je rasturila brak”, aludirajući na aferu sa Janjušem, te da je urlala, dok su se ona i Filip bacali jedno na drugo u hodnicima zgrade u jeku sukoba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here