Ukooliko želite promenu u spavaćoj sobi, jer vam je sve postalo monotono, evo načina da vaša soba dobije potpuno novi izgled uz samo jedan detalj.

Za postizanje osveženog izgleda spavaće sobe ne postoji potreba za kupovinom novog nameštaja, posteljine ili za promenom rasporeda nameštaja, iako sve navedeno možete učiniti. Sve što vam je potrebno da osvežite izgled spavaće sobe jesu ukrasni jastuci ili nove jastučnice.

Ukrasni jastuci predstavljaju savršenu priliku za eksperimentiranje novim trendovima. Nema potrebe da bacate novac na kupovinu novog nameštaja sa leopard printom ili zelene stolice koja će da naglasi dizajn prostorije.

Pomoću ukrasnih jastuka možete da se poigrate bojama, razigranim uzorcima ili teksturama.

Pustite mašti na volju i svoju kreativnost pokažite kada je u kreiranju vaše komforne zone. Poigrajte se sa nekoliko boja ili čak ukrstite nekoliko dezena. Skockajte po vašem ukusu i nećete da pogrešite.

Dizajneri interijera su se saglasili u mišljenju kako da osim izgleda, promenite celokupan izgled spavaće sobe, uz pomoć ukrasnih jastuka.

Od svetlih nijansi i luksuznih materijala do neutralnih nijansi i luksuznih tekstura, ukrasni jastuci danas dolaze u nekoliko verzija, a mogu da utiču na izgled spavaće sobe.

Veoma su popularni i čupavi jastuci koji postoji u svim mogućim veličinama i bojama. Uz njih čak možete i uklopiti čupave ponjave i male tepihe. Vaša soba će da sine i izgledaće poptupo osveženo. Ukoliko vam je soba u toplim i svetlim nijansama, izaberite žute, pink zelene nijanse.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here