Printscreen
Darko Lazić

Milan Lazić nedavno je bio na operaciji smanjenja želuca, nakon koje su usledile komplikacije i danima je bio u komi. Sada se Enes Hadžić, menadžer i prijatelj Darka Lazića oglasio

– Nismo očekivali sve ovo, Darku je jako teško i nismo bili spremni za ovakvu vest. Lekari su ga satima spasavali, ali nije bilo pomaka. Otkazali su organi nakon operacije želuca, jednostavno su dali sve od sebe. Darka trenutno niko ne može da umiri, uz njega je cela porodica kao i prijatelji. Milan je bio dobar čovek i smo smo uz našeg Darka – kaže Enes.

– Tačno je to što ste čuli, nije izdržao. Sve smo od sebe dali – kratko je rekao Darko kroz jecaje i bol u glasu.

Podsetimo, Milan Lazić se podvrgao operaciji želuca kako bi uspeo da smrša, baš kao i njegov sin koji je istu operaciju imao početkom godine. Međutim, stvari su se zakomplikovale, a nakon toga je izgubio borbu za život.

– Teško da će se izvući, jako je loše… Ni doktori više ne znaju šta da nam kažu. Mi se nadamo… Bio je zdrav čovek, nadali smo se da će biti još bolje i evo šta se desilo. Nikakvog pomaka od juče nema, čekamo – govorio je Darko kroz suze nedavno za medije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here