Printscreen/Infoliga.rs
Otac nastradalog radnika Milovan Milivojević sa ćerkom i suprugom

Po presudi Višeg suda u Čačku otac i sestra nastradalog radnika Milomira Milivojevića oslobođeni su optužbi po odvojenim tužbama koje je direktor MB Namenska Lučani vodio u privatnim postupcima zbog “uvreda” iznetih na njegov račun u emisiji “Život priča”, kao i za “uvrede” u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Naime, Osnovni sud u Ivanjici je prvom presudom Milovana i Mirjanu Milivojević, oca i sestru nastradalog radnika proglasio krivim i kaznio sudskom opomenom, uz koju je trebalo da plate sve sudske troškove.

Na prvobitnu presudu Osnovnog suda u Ivanjici Milivojevići su se žalili Višem sudu u Čačku, žalba je uvažena i postupak je vraćen na ponovno suđenje, na kome su oslobođeni optužbi pred Osnovnim sudom u Ivanjici, što je potvrdio i Viši sud u Čačku na žalbu Radoša Milovanovića.

Ovo je samo bio još jedan u nizu pritisaka koje direktor u penziji već 17 godina, Radoš Milovanović, vrši na porodicu Milivojević, koja traži da se utvrde činjenice i okolnosti pod kojima su stradala dva radnika, a među njima i Milomir Milivojević u eksploziji koja je zadesila fabriku 2017. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here