Otac je godinama od mene tražio seks

0

"Spasavala sam se tako što bih ga nekako umirila, a onda pobegla iz kuće. U poslednje vreme, čim bih videla da dolazi pijan, sklanjala bih se kod rođaka i komšija dok se ne otrezni."
 

 

Ili na lečenje ili u zatvor

U Centru za socijalni rad odranije su upoznati s problemima u ovoj porodici i tvrde da je policija ranije trebalo da reaguje. U policiji, međutim, kažu da ništa nisu mogli da preduzmu jer su se Hivzijna supruga i ćerka ustručavale da ga prijave.

– Porodica će dobiti našu zaštitu, a sada su na potezu pravosudni organi koji treba da utvrde da li je Hivzija za zatvor ili za lečenje – ističe radnica Centra za socijalni rad koja je i ranije posećivala ovu porodicu.

Hivzija posle hapšenja nije saslušan u policiji, dok je pred tužiocem, nakon što mu je predočeno šta je uradio, sve negirao tvrdeći da jeste bio pijan, ali da nije monstrum koji bi od ćerke tražio da ga seksualno zadovoljava!

U novopazarskoj policiji objašnjavaju da je kobnog dana Hivzija došao kući potpuno pijan.

– Čim je ušao, svukao se do gole kože, stao iznad kreveta u kojem mu je spavala ćerka i tražio je od nje da ga oralno zadovolji. Mada je slične situacije preživljavala i ranije, devojka je bila šokirana. Vrisnula je i pozvala majku koja je bila u drugoj sobi. Kad je majka ušla, Hivzija je i dalje insistirao na oralnom seksu i ruke joj povlačio prema svom penisu – kažu u policiji.

Majka devojčice je odmah skočila u odbranu ćerke.

– Odgurnula sam muža i nekako uspela da uzvučem ćerku iz kuće. Krenuo je za nama, ali se spotakao i pao. Srećom, naišlo je neko vozilo i mi smo se njime odvezle u policiju. Jedna patrola je odmah otišla i uhapsila Hivziju – ispričala je supruga.

Komšije kažu da je Hivzija alkoholičar i vrlo prek čovek, a posebno je bio nezgodan kad se napije. Ističu i da je često tukao suprugu koja je više puta bežala iz kuće, a onda bi obično nasrnuo na ćerku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here