Youtube/Novo jutro

U proteklo vreme srpsko glumište pretrpelo je brojne gubitke, juče je ostalo bez još jednog člana kada je glumac Bojan Lazarov tragično preminuo.

Naime, prema rečima izvora, pedesetogodišnji pozorišni i televizijski glumac sa sjajnom domaćom, ali i inostranom karijerom, tragično je skončao u noći između četvrtka i petka, a prema nezvaničnim informacijama do kojih je Alo! došao, sve ukazuje na to da je reč o samoubistvu.

Kako je ispričao izvor blizak policiji, prolaznici su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov napušteni automobila na mostu na Adi, na kojem je bila zakačena poruka na šoferšajbni, nakon čega su alarmirali policiju.

– Sve se dogodilo oko pet sati ujutru, tada su prolaznici primetili da na mostu na Adi stoji sivi „opel“ sa upaljena sva četiri migavca. S obzirom da je to nesvakidašnja pojava, ljudi su se zaustavili jer su pomislili da je vozaču potrebna pomoć – objašnjavao nam je sled događaja izvor, i otkrio jezivi prizor na koji su prolaznici potom naišli.

– Kada su se približili automobilu, vozilo je bilo prazno. Svetla su bila upaljena, ali u autu nije bilo nikoga, ni vozača, ni putnika. To ih je zbunilo, sve do trenutka dok nisu primetili papir koji je bio zakačen za prednje brisače. Kada su sa šoferšajbne uzeli papir i pročitali ga, shvatili su da je u pitanju oproštajno pismo – ispričao nam je izvor stravične detalje kobnog događaja.

– Uplašeni prolaznici odmah su pozvali policiju i ispričali šta se desilo. Patrola je vrlo brzo došla na lice mesta, uzela izjave prisutnih, uradila uviđaj i otišla u obilazak okoline kako bi pronašli vozača i vlasnika oproštajnog pisma. Ubrzo su primetili beživotno telo sredovečnog muškarca ispod mosta, a nakon identifikacije utvrdili su da je u pitanju glumac Bojan Lazarov – rekao nam je izvor.

– Istraga je još uvek u toku i nije poznato koji su razlozi naterali Bojana da na ovakav način završi život – rekao je naš izvor.

Podsetimo, Bojan Lazarov rođen je 15. 5. 1972. u Srbiji. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, i bio je dugogodišnji član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Od 1996. godine profesionalno se bavio glumom, a najpoznatije uloge ostvario je u delima „Crveni mesec“, „Tajne vinove loze“, „Istine i laži“, „Miris kiše na Balkanu“, „Beogradski fantom“, kao i u američkoj seriji „Seal Team“.

Pozorište tuguje za kolegom

Povodom tragične smrti jednog od njihovih članova, pozvali smo pozorište „Duško Radović“ gde su nam rekli da su obavešteni o Bojanovoj smrti.

– Saznali smo za tragediju koja se dogodila, kolege su pričale među sobom i nisu verovale šta se dogodilo – rekao nam je zaposleni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here