Instagram/andjelkap
Anđelka Prpić

Razvod Anđelke Prpić ne prestaje da zanima javnost posebno jer se i dalje ne zna tačno zbog čega je došlo do kraha ljubavi i odluke da svako krene svojim putem.

Nakon deset godina braka sa preduzetnikom Dariom Prpićem glumica je stavila tačku na ljubav pred kraj prošle godine.

Ona je samo kratko potvrdila da se razvodi i ništa osim toga nije želela da podeli sa medijima.

Do sada je javnost nagađala i da je njen bivši suprug bio neveran, da je to problem koji nisu mogli da prevaziđu, ali i njeni poslovni angažmani i duža odsustva da su bila “kamen spoticanja”, oni se nisu oglašavali ovim povodom.

Međutim, sada je došlo do novog razvoja događaja jer je dobro upućen izvor rekao da je pravi razlog razvoda ljubomora Daria Prpića koju Anđelka nije mogla više da trpi.

Naime kako izvor navodi, ljubomora je bila prisutna sve vreme njihovog braka, a posebno nakon snimanja intimnih scena u seriji “Žene sa Dedinja”. Eksplicitne scene sa Draganom Mićanovićem su suprugu najviše smetale.

Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

– I taman kad su smirile strasti, i glumica je mislila da je kriza prošla Dario je počeo da pravi ljubomorne scene i zbog drugog glumca – Andrije Miloševića, sa kojim je snimala seriju “Andrija i Anđelka” – rekao je izvor jednog dnevnog lista.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here