Instagram
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je na Božić, prijavila svog supruga Duška Tošića da ju je tukao. Na mesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice.

Naime, njihove komšije tvrde da Tošić navodno odavno ne živi u porodičnom domu i jedna komšinica je, kako tvrdi videla Duška pre drame koja se dogodila.

– Živim ulicu ispod Jelenine kuće. Prolazim tuda više puta dnevno, šetam psa. Tako je bilo i za Božić, baš u trenutku kad sam se našla na uglu moje i njene ulice, na kapiju je ušao Duško. Pretpostavljam da je došao da ih obiđe jer su mnogi u kraju primetili da on odavno nije tu u kući. Dođe svojim automobilom, bude sat-dva, pa ode. Od tog dana je nisam videla, čula sam da ne izlazi iz kuće i da je tetka Danijela non-stop s njom – rekla je komšinica.

Prvi osnovni sud je, inače, produžio za još 30 dana fudbaleru Dušku Tošiću hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom, rečeno je Tanjugu u sudu.

Tošiću je prethodno u petak 7. januara bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi udario šamar.

Tužilaštvo je juče predložilo produzenje ove mere, a sudija za prethodni postupak je usvojio taj predlog.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here