Foto: Instagram/tea_tairovic
Tea Tairović

Tea Tairović se prošlog vikenda našla u centru medijske pažnje zbog hapšenja na aerodromu u Nemačkoj. Pevačica se nakon višesatne drame u nedelju kasno uveče vratila za Beograd, ali nije bila raspoložena da daje izjave okupljenim medijima.

Naime, Kako izvor za jedan beogradski medij prenosi, situacija u Nemačkoj navodno nije bila uopšte bezazlena, pa je Tea u jednom trenutku zbog velike količine novca koji je imala sa sobom morala navodno da dokazuje da ne sponzoriše teroriste. Kako su objasnili upućeni, u pitanju je redovna procedura.

– Tea je najpre bila zadržana na aerodromu zbog toga što je prekoračila tri dana u šengen zoni, što je potvrdio i njen menadžer Neša Bridžis. Ipak, nakon što je skinuta s leta za Beograd i kada je izdvojena od ostalih putnika, detaljnom kontrolom utvrđeno je da kod sebe ima mnogo više novca u kešu nego što je to zakonom dozvoljeno. Policajci su prilikom pretresa njenog prtljaga našli oko 40.000 evra, koje je zaradila tokom nastupa koje je imala u Bugarskoj i Nemačkoj, a kao što je poznato, dozvoljeno je samo 10.000 evra. Kada su joj pronašli sav taj novac, usledila je prava drama jer su predstavnici nemačkog zakona najpre proveravali da li je Tairovićka sponzor neke terorističke organizacije, da li je novac planiran ze njeno finansiranje – započinje priču izvor, pa nastavlja:

– Nakon što je utvrđeno da Tea nema nikakve veze s bilo kojom terorističkom organizacijom, nastavljeno je ispitivanje. Ona je tvrdila da je tim novcem htela da kupi automobil u Nemačkoj. Međutim, pošto nije imala objašnjenje od koga je htela da ga kupi, niti u koji je salon išla, morala je da dokaže da je pevačica. Kada je pokazala svoj Instagram profil, gde kači fotografije i snimke sa svojih nastupa, policajci su se uverili da govori istinu. Tada su izvršene još neke provere, međutim, novac joj je oduzet i vraćeno joj je samo 10.000 evra, koliko je dozvoljeno da nosi sa sobom. Ostatak novca su zadržali i moraće da dokaže njegovo poreklo. Zbog svega njoj sada preti zabrana ulaska u Nemačku na pet godina. Nakon što su sve procedure završene, ona je puštena. Odatle se uputila za Frankfurt, odakle je avionom sletela u Beograd u kasnim večernjim satima – završava izvor.

Podsetimo, Tea je posle dva sata od sletanja, navodno zbog redovne procedure u ovakvim slučajevima, izašla s pasoške kontrole i u pratnji dvojice krupnih mladića izbegavala novinare koji su je više sati čekali kako bi je pitali za komentar. Jednog je držala za ruku, ali nije poznato da li joj je to dečko.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here