Promo

Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope otvaranjem prvog hotela u Srbiji.

Luksuzni hotel sa pet zvezdica, Bor Squared, by Karisma, biće otvoren na Zlatiboru, čime će se najposećeniji planinski centar u Srbiji naći na listi svetskih destinacija na kojima grupacija posluje.

Otvaranje kompleksa planirano je na jesen 2023. godine.

Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma imaće 71 smeštajnu jedinicu, sa dodatnim
kapacitetima u vrlo luksuznom rezidencijalnom delu koji će biti deo hotelskog kompleksa.

Ceo kompleks je dizajniran tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga
okružuje. Svedene boje, topla atmosfera, posvećenost svakom detalju, doprineće osećaju
udobnosti doma. Međutim, ono po čemu će se svakako izdvajati i što će ga činiti
autentičnim jeste vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.

U sastavu Bor Squared hotela je pomenuti rezidencijalni deo, kao i veliki SPA & Wellness
centar. Tu su i tri restorana koja će, između ostalog, nuditi raznolik izbor hrane, uključujući
špansku i italijansku kuhinju. Za one koji vole da uživaju u pogledu i ugođaju koji se savršeno uklapa uz aperitivo momente, tu je Rooftop Bar.

U sklopu hotela biće i Cigar lounge namenjen gostima prefinjenog ukusa koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića, kao i Lobby bar za uživanje uz kafu i dobar čaj, kao i deserte.

Prema rečima Nemanje Kostića, direktora Karisma Hotels & Resorts-a za Evropu i Bliski istok, otvaranje ovog luksuznog hotela omogućiće posetiocima Zlatibora da iskuse vrhunsku uslugu i udobnost.

– Sa zadovoljstvom najavljujemo da je naša grupacija, Karisma Hotels & Resorts, u saradnji sa investitorom, kompanijom Tankmont, potpisala dugoročni ugovor o upravljanju hotelom Bor Squared, By Karisma i rezidencijama. Ponosni smo na to što ćemo upravljati objektom u kom će moći da uživaju svi ljubitelji luksuza, komfora, besprekorne usluge i gastronomske ponude, upravo na jednoj od najlepših destinacija u Srbiji, na Zlatiboru. Imajući u vidu naše dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu i visok nivo kvaliteta samog objekta i sadržaja, verujem da će za sve naše goste to biti nezaboravna uspomena, što je primarni zadatak nas hotelijera. Želimo da gostima pružimo užitak kakav imaju posetioci naših hotela širom sveta – rekao je Kostić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here