Promo

Kompanija je sredinom jula otvorila novi Prodajni centar, prvi koji se nalazi u stambenom delu projekta – u okviru zgrade BW Residences.

Šetnja Sava Promenadom od jula ima još jednu nezaobilaznu „stanicu“ – novi Prodajni centar Belgrade Waterfront-a. Atraktivan prostor nalazi se u prvoj useljenoj zgradi BW Residences i opremljen je tehnologijama koje umnogome olakšavaju odluku o kupovini stana. Okupljanje povodom otvaranja novog Prodajnog centra ujedno je bilo i prilika za proslavu svih dosadašnjih uspeha kompanije, koja već godinama ulaže u kapacitete svojih prodajnih centara, kao i u inovativnu tehnologiju koja dočarava izgled onih delova projekta koji tek treba da budu izgrađeni.

Tako su u novom Prodajnom centru posetiocima na raspolaganju touch screen-ovi, na kojima mogu videti ceo projekat iz različitih uglova, uključujući i ulice kojima će se odvijati saobraćaj. Posebna opcija pokazuje izgled kompleksa tokom celog dana: od trenutka kad izađe jutarnje sunce, pa do večernjih sati, kada se upale ulična rasveta i svetla u zgradama. Na touch screen-u je moguće odabrati i opcije koje će prikazati enterijer stanova, izbor stanova prema broju soba, kao i celokupan plan stambenog prostora. Osim toga, dostupan je i fly through video, koji vodi kroz ceo projekat – kroz bulevar, preko parka, kroz unutrašnjost tržnog centra Galerija Belgrade, sve do novih delova Sava Promenade.

Osim korisnih i zabavnih tehničkih mogućnosti, posetiocima su u novom, ali i postojećem BW  Prodajnom centru u Karađorđevoj 48, na raspolaganju obučeni prodajni savetnici. U njihovom opisu posla je da budu neka vrsta „vodiča“ kroz proces kupovine stana, da znaju ili u kratkom roku pronađu odgovore na sva pitanja, kao i da ponude svoju ekspertizu i posavetuju one koji još uvek nisu sigurni šta tačno žele.

Inače, prodajni centri su u svetu nekretnina omiljeni način informisanja o stambenoj i komercijalnoj ponudi, bez obzira na veliku količinu podataka koja se može pronaći onlajn. Iskusni prodavci preporučuju da se sa istraživanjem svakako započne samostalno, preko relevantnih sajtova i društvenih mreža, ali da se, ukoliko smo zainteresovani za nekretninu u jednom od novoizgrađenih kompleksa, zakaže i sastanak sa prodajnim savetnikom. Na osnovu svog bogatog iskustva i detaljnog poznavanja ponude, oni mogu da ukažu na sve sitnice koje smo propustili da primetimo, razjasne plan otplate ili pomenu opcije o kojima pre toga nismo ni razmišljali, a koje se neretko ispostave kao prava odluka.

Prodajni centar, koji se nalazi na samoj Sava Promenadi, u okviru stambene zgrade BW Residences, otvoren je za posetioce svakog dana od ponedeljka do subote u periodu od 8 do 22 sata, i nedeljom od 10 do 22 sata.