Otvoren seks-šop na islamski način

0

Iako mnogi ne mogu tako lako da povežu islam, seks i vruće avanture u postelji, vlasnik El-Azire Abdelaziz Aurgah (29) tvrdi da u njegovu poslovnom poduhvatu ništa nije sporno. Samo prvog dana njegov interent dućan posetilo je 70.000 ljudi.   

"Sve dok se odnos odvija u braku, nema nikakvih problema. Muslimani, kao i svi ostali ljudi, traže seksualne igračkice, čak ih u Holandiju donose s Bliskog istoka, pa nema razloga da im to ne ponudimo i ovde“, rekao je Aurgah.

Ipak, ovaj musliman marokanskog porekla se pre pokretanja biznisa, za svaki slučaj, posavetovao s lokalnim imamom koji mu je dao zeleno svetlo. Pored zarade svrha postojanje islamskog seks-šopa je i edukacija vernika.

 

Kako Aurgah kaže, proučio je sve aspekte seksualnosti u islamu pa brojnim muslimanima, kojima su polni odnosi gotovo tabu-tema, sada može da objasni kojih pravila treba da se pridržavaju u krevetu.

“Bitno je da se sve odvija u braku, a kontracepcija nimalo ne smeta. Idealno je kad muškarci upotrebljavaju kondome, jer i muškarac i žena treba da budu zadovoljeni kako ne bi masturbirali ili upotrebljavali vibratore, što je prljav čin“, kaže Aurgah.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here