I. Karić
Svečano otvaranje sezone kupanja na Adi Ciganliji

Spas od letnjih, pravih tropskih temperatura, Beograđani su već danas potražili na Adi Ciganliji, a građani ne moraju da brinu, jer je plava zastava, koja predstavlja međunarodno priznanje za kvalitet i bezbednost na kupalištu, ozvaničila otvaranje njihovog omiljenog mesta za odmor. 

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević svečano je proglasio novu letnju sezonu na Adi Ciganliji otvorenom, i najavio da ove godine neće izostati veliki broj sportsko- rekreativnih sadržaja na sportskim terenima i dečijim igralištima.

Zapazili smo i brojne poznate ličnosti, koje su došle drugim povodom.

Marinko Rokvić otpevao je u programu uživo jednu od svojih najpoznatijih pesama

Marinko Rokvić, Đorđe Stojković – najpoznatiji glumac “Vojne akademije” , Dragana Dabović i Jelisaveta Orašanin Teodosić uočeni su prilikom snimanja jedne veoma popularne emisije.

Jelisaveta Orašanin Teodosić
Đorđe Stojković i Dragana Dabović

Hidrometeorolozi najavljuju tropsko leto do kraja juna, sa temperaturama preko 30 stepeni, stoga Vam preporučujemo da pronađete svoje kupaće kostime, i osvežite se na Adi, jer će za vikend temperature dostizati i do 36 stepeni.

Građani će na Adi Ciganliji moći da se kupaju od 10 do 19 sati, što je zvanično radno vreme.

O bezbednosti kupača brinuće tokom sezone više od 50 spasilaca uz pomoć komunalne policije i stalnog dežurstva hitne pomoći.

I ove godine će biti organizovani besplatni koncerti stranih i domaćih muzičara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here