Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Barijere između slot mašina i igrača, posuda sa dezinfekcionim sredstvom ispred praga lokala u koju mora da se zagazi prilikom ulaska, razdaljina između stolova prema dozvoljenoj kvadraturi, zaposleni sa zaštitnim maskama i rukavicama, ovako od danas izgledaju kladionoice i kockarnice.

Igrači su iščekivali dan kada će doći do otvaranja uplatnih mesta koje smo jutros otvorili uz sve propisane mere zaštite, rekla je menadžerka Oktagon bet Nataša Novičić.

Svi lokali su pripremljeni u skladu sa merama koje propisala Vlada Srbije, kako kaže, i period vanrednog stanja su iskoristili za dezinfekciju svih uplatnih mesta, a posebno su pri čišćenju vodili računa o slot mašinama i ruletima.

– Zaposleni rade uz obavezno nošenje zaštitnih rukavica i maski, a vidimo danas da su i igrači došli tako i zahvaljujemo im se na tome, jer nam time omogućavaju bezbedan rad. Pridržavamo se i socijalne distance i razdaljina je minimum dva metra između igrača i zaposlenih. Obezbedili smo i barijere između slot mašina, kako bi omogućili bezbedno igranje – istakla je Novičić.

Tokom vanrednog stanja Oktagon bet, kako tvrdi, nije otpustio nijednog radnika, niti ima u planu da to uradi uprkos tome što nisu radili tokom pandemije koronavirusa.

– Izašli su maksimalno u susret svim zaposlenima, što se tiče isplata plata i to nam je svima posebno drago – kazala je Novičić.

Prema njenim rečima, vlasnici kladionica i kockranica se posebno uzdaju u zvanične pravne okvire finansijskih mera kao pomoć preduzetnicima usled krize izazvane epidemijom koronavirusa.

– Posebno znači što je omogućeno odloženo plaćanje doprinosa u naredna tri meseca, jer kladionice i kockranice u Srbiji imaju veliki broj zaposlenih – istakla je Nataša Novičić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here