Pixabay

Zamislite da godinama niste videli starog prijatelja. Verovatno ćete stati da porazgovarate o periodu u toku kog ste niste videli i da razmenite lepe stvari i događaje. Međutim, kao grom iz vedra neba stari prijatelj spominje negativnu situaciju od pre nekoliko godina.

Postoje ljudi koji lako prelaze preko svega, ali ima i onih koji nikada ništa ne zaboravljaju i samo čekaju situaciju kada će vam spomenuti neki događaj iz prošlosti.

1. Bik

Bikovi se teško emotivno otvaraju ljudima, a i kada to učine, očekuju da drugi ne iznevere njihovo poverenje. Ako ih, pak, iznevere, nikada im neće oprostiti i to će pamtiti do kraja života.

2. Lav

Lavovi skoro sve shvataju lično. Vrlo su samouvereni i ekstrovertirani, što ih navodi da veruju da su uvek u pravu. Oni lako opraštaju, ali osećaj ljutnje i besa zauvek ostaje u njima.

Ovo posebno važi ako ste uvredili njihov karakter ili kritikovali njihov način na koji nešto rade.

3. Škorpija

Šta god Škorpije rade, čine to potpuno predano, bilo da vas vole ili mrze. Ako vas mrze jer ste izdali njihovo poverenje, to će vam stalno pokazivati i zagorčavaće vam život dokle god se družite s njima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here