youtube/MyHowBook

Poznato je da lepota nije samo ono što vidimo spolja, već i ono što dolazi iznutra. Ova četiri znaka s godinama nauče kako da svoje unutrašnje prednosti i lepote prenesu i na spoljašnji izgled. Zbog toga s godinama postaju sve lepši…

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima uzdržani i distancirani. Ali to jenjava s godinama. Postaju sve više samouvereni – a to ih čini atraktivnijim. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost kojom isijavaju u kombinaciji sa životnom radošću.

Devica

Devica je kao tinejdžerka gotovo neprimetna. Povučena je i oprezna i ne želi da se nameće. Pri tom zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava ličnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama. S nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna pa se rado igra s njom. Ovaj znak s godinama postaje neverovatno privlačan.

Ovan

Ovnovi vole pustolovine i izuzetno su sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se s godinama malo smiruje, ali to ne deluje negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv, njihovo zračenje tek tada postaje vidljivo, a njihova unutrašnja lepota vidi se i spolja. To ih čini naročito privlačnim. Što su stariji, Ovnovi su otvoreniji i iskreniji.

Lav

Lavovi rado privlače poglede i prosto zrače. Svejedno da li je reč o unutrašnjoj ili spoljašnjoj lepoti. Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a njihova ličnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često deluju kao da uopšte ne stare.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here