Unsplash
Ilustracija

Dok je za neke ideja da provedu ceo život sa jednom osobom skoro nezamisliva, astrolozi tvrde da postoje znaci Zodijaka koji iznad svega žele da u životu imaju partnera i “mirnu luku”, pa im je ulazak u brak jedan od imperativa življenja.

Evo liste od četiri horoskopska znaka koja obožavaju ideju o braku, vole da maštaju o svom venčanju, a kada zaplove u bračne vode u njima istinski uživaju.

1. Vaga

Vage vole ljubav samu po sebi i dive se ideji o braku i tome da život provedu sa izabranom, voljenom osobom. Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku mogu postati savršeni supružnici u svakom pogledu, jer su vešte diplomate i prilično su dobre u formiranju kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Vage vole da u brak ulaze u mlađim godinama samo da bi provele što duže kvalitetno vreme sa svojim partnerom. Štaviše, Vage su strastveni ljubavnici, romantični su i šarmantni, što ih sve čini savršenim partnerima za brak.

2. Rak

Rak je jedan od najemotivnijih znakova kojim vlada Mesec, pa nije ni čudo što se nalazi na ovoj listi. Kao potpuni romantičari i oni koji veruju u pojam duboke ljubavi, Rakovi ne podržavaju ideju “slobodnih” veza.

Veruju u koncept braka i veliki su tradicionalisti. Kad pronađu pravog partnera, spremni su da mu se predaju za ceo život. Rakovi žude za maksimalnom stabilnošću i žele da se skrase u životu što je pre moguće, piše Pinkvilla.

3. Blizanci

Ljudi rođeni u znaku Blizanaca su opsednuti idejom da se venčaju i vrlo često požure da uđu u brak i pre nego što dobro upoznaju budućeg partnera.

Blizanci smatraju da su uvek spremni za zajednički život,  jer su veoma ponosni na svoju prirodu i veruju u sebe i to da mogu lako da se prilagode i izgrade srećan život sa svojim supružnikom.

4. Lav

Lavovi imaju veliko srce i često stvari gledaju iz srca, ostavljajući razum po strani. Oni žele filmske ljubavne priče i veruju u njih, pa se na taj način i upuštaju u osvajanje partnera.

Posvećeni su braku i skloni su da ga stave na prvo mesto ukoliko su pronašli nekoga sa kim mogu da provedu ceo život. Oni žele beskrajnu ljubav i sigurnost u emotivnoj vezi, tako da se u braku osećaju kao “riba u vodi”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here