EPA/Valdrin Xhemaj
Vjosa Osmani

Kosovska predsednica Vjosa Osmani rekla je da je sporazum sa MCC vredan 236,7 miliona evra, investicija će takođe garantovati energetsku budućnost u kojoj će žene igrati ključnu ulogu i biti aktivni doprinosioci.

Ona je na Fejsbuku ponovila da potpisivanje tog sporazuma predstavlja najveću investiciju u energetski sektor na Kosovu posle nekoliko decenija.

– U Kongresu SAD, u prisustvu velikog broja prijatelja Kosova, održana je ceremonija potpisivanja sporazuma sa MCC za Compact program. Ovaj sporazum, u iznosu od 236,7 miliona dolara, predstavlja najveću investiciju u energetski sektor na Kosovu posle nekoliko decenija – napisala je ona.

3 COMMENTS

  1. Sve nam je jasno, vec duzeg vremena. Klasicna otimacina. Ali meni, licno, samo jedna stvar nije sasvim jasna. Pitam se ko od vas je veca lopina. Dali vi sto ate nam ukrali Kosovo I Metohiju ili englezi sto nam kradu zlato…

  2. Polako bre Pele da ne dobijes srcani udar. Bolje gledaj svoju kucu i porodicu bolje je za srce i razum!

  3. Ovde smo date podsetimo nesmo otimali nikome nista oslobodilismo nasu domovinu od otimaca slicni tebe sad vije ostalo samo kukanje nista drugo

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here