Ova tela ne padaju sa neba. Pogledajte kako to one rade

0

Bar Rafaeli

instagram.com

Izraelski supermodel Bar Rafaeli na Instagramu ima više od 1,6 milona pratilaca koji imaju uvid u treninge ove lepotice. Ona redovno objavljuje fotografije iz teretane koje potpisuje sa "zavisna… posvećena". Rezultat je očigledan.

Žizel Bundšen

instagram.com

Najplaćenija manekenka svih vremena, prelepa Žilezel svoju liniju duguje upornom vezbanju. Kao i  njena koleginica iz Viktorijinih anđela Adrijana LIjma i Žizel trenira boks, ali ono u čemu najviše uživa je joga. Na svom Instagram profilu Žizel često postavlja fotografije sa treninga,  a najviše uživa u treningu u prirodi.

Žaklin Jablonski

instagram.com

Žaklin liniju održava prvenstveno pilatesom. Fanovi popularne manekenke njenu rutinu vežbanja mogu da prate preko njenog Instagram profila pod haštagovima #motivationmonday i #fitnessfriday.

Kristi Tarlington

instagram.com

Ona je još devedesetih harala modnim pistama uz Sindi Kraford i Naomi Kempbel. Danas Kristi je advokat i majka ali ne i pored obaveza koje ima uvek nađe vremena za trening. Njena omiljena rekreacija je trčanje u prirodi.

Karli Klos

instagram.com

Manekenka za koju mnogi tvrde da će biti naslednica legendarne Kejt Mos često na Instagram postavlja fotografije sa treninga. Njen izbor su pilates i vežbe u teretani sa trenerom koje praktikuje više puta nedeljno. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here