pixabay.com
Ilustracija

Svaki čovek ima bar jednog prijatelja koji je uvek tu za njega, na koga može da se osloni za sve i pozove ga u bilo koje doba dana ili noći. Ako je suditi po rasporedu zvezda, oni se najčešće rađaju u znaku Vodolije, Ribe i Device.

Sa druge strane, takvi ljudi nikada neće tražiti pomoć čak i kada im je najpotrebnija. Suština nije u tome da oni izbegavaju dramu, već u tome da traženje pomoći smatraju nečim što ih čini ranjivim.

Nekima od njih je to ispod časti, drugi se osećaju postiđeno, a treći sve prihvataju suviše emotivno.

Ova tri horoskopska znaka prednjače u tome i od njih nikada nećete čuti “treba mi pomoć”.

1. Vodolija

Niko nije toliko uravnotežen kao Vodolija. Kad god može, ona stoji sa strane i posmatra stvari, jer izbegava da se meša i učestvuje u dramama.

Od jedne Vodolije ćete uvek dobiti koristan savet, podršku i pomoć, ali ove osobe smatraju da sve i uvek treba da reše same.

Kada imaju neki problem, Vodolije se povlače pred svetom i u samoći traže rešenje. Iako deluju kao da znaju šta rade, ponekad su izgubljeni u svojoj preteranoj zabrinutosti i potreban im je neko bar da ih sasluša.

2. Ribe

Ribe su veoma emotivne i intuitivne i samim tim probleme drugih ljudi, posebno onih koji im znače, prihvataju kao svoje.

Ribe će vam dozvoljavati da njihovu dobrotu koriste do maksimuma, iznova i iznova. Svaki put će potrčati da vas uhvate i pre nego što se spotaknete, a ne padnete.

Ipak, njima kad zagusti, Ribe poput pravih riba zaćute. Nikada vam nijedna Riba neće reći da je u problemu, čak i ako se na njoj jasno vidi da pati.

Zato ukoliko primetite da nešto nije u redu, zastanite i okrenite ih ka pravcu u kom treba da plivaju.

3. Devica

Kada ste u problemima, na prijatelja Devicu uvek možete da računate. Ukoliko imate ljubavnih problema, slušaće vas do kasno u noć kako o tome pričate.

Recimo da tražite novi stan, osobe u znaku Device će doći sledeći dan do vas i doneti listu najpovoljnijih.

Kada vam nešto zatreba, Devica će pomeriti planinu ako treba, samo da vam se nađe pri ruci, ali kada je njoj potrebna pomoć, zavladaće tišina.

Zato, obratite pažnju na prijatelja u znaku Devica i pri prvim znacima njegove patnje pitajte na koji način možete da pomognete i koja je vaša uloga u svemu tome, čime ćete mu staviti do znanja da nije sam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here