pixabay.com

Prema astrolozima, Blizanci, Škorpija i Strelac su znakci kojima je teško da se uzdržavaju od seksa, i ova tri znaka će najverovatnije odmah izgubiti u izazovu apstinencije.

To se ne odnosi samo na apstinenciju od polnog odnosa, već i od bilo kakvih seksualnih aktivnosti, na primer masturbiranja ili ljubljenja.

Ovakva vrsta izazova bila bi prigodna za Bika, koji je poznat po svom strpljenju, uprkos tome što voli fizičke aspekte odnosa. To bi takođe bio i vrlo lak zadatak za Raka, jer on iznad svega ceni duhovne i emocionalne veze, ali i za Jarca koji ima disciplinu i samokontrolu.

Blizanci, Škorpiija i Strelac skloni su da igraju prema sopstvenim pravilima i zbog toga vrlo lako dospeju u nevolje. Dakle, ovi znaci bi prvi podlegli iskušenju i odustali od “celibat izazova”.

Blizanci

Blizanci imaju mnogo različitih strana i nikad ne znate što vas čeka s njima. Vrlo su pametni i znatiželjni, a kada je reč o seksu, Blizanci vole flert, “prljave razgovore” i igranje uloga. Jednom kada su, ‘stimulisani’ mogu lako izgubiti osjećaj samokontrole.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, Škorpija bi verovatno bio prvi koji bi izgubio u “celibat izazovu”. Škorpijom vlada Pluton koji se bavi seksom, opsesivnošću i svim “tabu” temama. Dakle, ako kažete Škorpiji da je nešto zabranjeno, oni će samo to želeti još više. Škorpija je takođe izrazito seksualni znak koji je ujedno i pravi zavodnik. Jednom kada vam ovaj “seksi”, intenzivan i tajanstveni znak priđe, teško mu je odoleti.

Strelac

Strelci su poznati po tome što su strastveni, spontani i zabavni. Vrlo su nezavisni i skloni su da igraju po svojim pravilima. Upravo zbog toga što se Strelac uvek drži prirodnog toka stvari, baš zato bi izgubio u ovom izazovu. Naime, oni vole da žive u trenutku. Dakle, ako se stvarno povežu s nekim koga smatraju privlačnim i osete potrebu da ih poljube, oni neće o tome dvaput razmišljati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here