Pexels

Uskoro nam dolazi zima i ulazimo u 2023. godinu. Mnogi su zabrinuti šta će im sve nova godina doneti ili odneti, ali prema rečima astrologa postoje znaci Zodijaka za koje “nema zime”.

Naredna zima donosi različite aspekte, manje i više povoljne, ali pripadnici ovih znakova Zodijaka ne treba previše da brinu.

Bik

Vreme je da preduzmete određene stvari u svoje ruke. Muči vas prošlost, ali se potrudite da rešite to i shvatite u čemu je problem, a onda će početi da vam se otvaraju nove prilike. Ovo je sjajan period za povezivanje, komunikaciju i druženje.

Desiće vam se divna poznanstva i prijateljstva. Ljubavni život postaje dinamičniji i donosi više optimizma.

Devica

Vreme je da uzmete zaslužene nagrade i da naučite da prihvatite komplimente i reči hvale. Isijavate posebnom energijom koja će privlačite ljude oko vas. Imate zanimljive ideje, te očekujte poslovni napredak.

Zima će popraviti stvari koje se tiču ljubavi i uspešno ćete se oporaviti od bivših odnosa. Sve što radite sada može se odnositi na vašu budućnost.

Jarac

Zima je za vas magično vreme! Ova godina je za vas bila velika lekcija i u novu ulazite spremni za sve. Konačno ste spremni za nove stvari i napredak u svakom smislu te reči.

Vi tačno znate šta želite i na putu ste da ostvarite svoje ciljeve.

Ovo je predivan period da se povežete drugima, ali da izdvojite neko vreme za sebe i više se opustite, piše “Atma.hr”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here