Ljubav je za mnoge pokretač, ona ima daje snagu i volju za život. Leptirići u stomaku su jedan od pokazatelja da ste zaljubljleni. I dok se kod pojedinih ljudi ovaj sjajan osećaj dogodi jednom ili nijednom u životu ima i onih kojima je to, može se reći, način života… Oni jednostavno vole da budu zaljubljeni.

Lavovi su horoskopski znak koji prosto voli da bude zaljubljen.

Da, govorimo o samouverenom i ponosnom vatrenom znaku. Oni koriste svaku priliku da budu u centru pažnje i uvek su žedni pohvale.

Lavovi kuvaju najneobičnija jela, daju najbolje poklone i putuju na najluđa mesta kako bi zadobili divljenje drugih. Pa šta je bolje od ljubavi? Uostalom, tokom tog vremena obožavaju i obasipaju komplimentima svog partnera. Zli jezici rekli bi da Lavovi vole taj osećaj samo zbog svog ega.

Ali, ne brinite, kod Lavova se ne radi samo o taštini i priznanju. Ovaj horoskopski znak, kojim vlada sunce, vrlo je strastven, srdačan i velikodušan. Lavovi vole da dele svoju sreću s drugima. Dakle, kad se njihov trud ceni, a ljubav uzvrati, za ovaj vatreni znak nema ništa lepše nego da se zaljube se preko glave! Budite uvereni da će Lav dati sve za vas – sve dok ga dovoljno cenite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here