Foto: Instagram
Ana Sevic

Sa bivšim mužem Darkom Lazićem pevačica Ana Sević ima probleme sa koji je malo-malo proziva u medijima, međutim, budući suprug Daniel Nedeljković joj ugađa kao princezi. On se trudi da trudnoj pevačici ništa ne fali, pa obleće oko nje 24 sata dnevno.

– Daniel je stalno uz Anu. On se nervira jer zna koliko nju pogada što Darko javno laže da mu Ana ne dozvoljava da vida njihovu ćerkicu Lorenu. Besan je što pevač nervira njegovu trudnu verenicu, pa se trudi da je opusti i da joj pruzi maksimalnu podršku. On je bukvalno uvek tu za nju i Lorenu. Vodi je u vrtić, hrani je, čuva, igra se sa njom – kaže izvor blizak pevačici.

Učesnica “Zvezda Granda” je imala zakazan poslovni sastanak oko 13 časova ispred hotela zaustavio se beli automobil u kom je bila Sevićeva. Njen verenik je istrčao iz kola, otvorio joj je vrata i pružio ruku kako bi joj u osmom mesecu trudnoće pomogao da ustane.

Ana je svoj stomačić “upakovala” u mini-crnu haljinu, a na nogama je imala visoke potpetice.

Verenik je dopratio pevačicu do hotela, a zatim se on odvezao u nepoznatom pravcu. Posle skoro dva sata Nedeljković je došao po pevačicu, pa su zajedno otišli po Lorenu u vrtić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here